Gece kulübündeki 'laf atma' tartışması, ölümle sonuçlandı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde gece kulübünde laf atıldığı iddiası üzerine başlayan kavga, 2 saatin ardından dışarıda da devam etti ve kavga esnasında 37 yaşındaki bir kişi, silahla vurularak öldürüldü. Yaşamını yitiren kişinin cenazesinde yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü.

YAŞAM 15.07.2021, 16:52 16.07.2021, 09:39
Gece kulübündeki 'laf atma' tartışması, ölümle sonuçlandı

Söz konusu olay, Muratpaşa ilçesinde gece saatleri sırasında bir gece kulübünde meydana geldi.

‘Laf atma’ tartışması kanla bitti

37 yaşındaki Tarık Arslan, ağabeyi ve arkadaşları ile beraber eğlenmek için gece kulübüne geldi. İddiaya göre içeride bulunan 2-3 kişinin Arslan ve yanında bulunanlara laf attı. Bu olay üzerine Arslan ile karşı taraf arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Güvenlik görevlileri tartışmayı sakinleştirmeye çalışırken, taraflar olaysız bir şekilde gece kulübünden ayrıldı. Kulüpten ayrılan Arslan ve yanındakiler, 2 saat sonra 2 saat sonra tartıştıkları kişilerle karşılaştı. Tekrar başlayan tartışma, daha sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada şüphelilerden biri silahla birkaç el ateş etti ve Tarık Arslan kalbinden vurularak ağır yaralandı, ağabeyi ise kalçasından hafif yaralandı. 

İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edilirken, kavgaya karışan şüpheliler bölgeden kaçtı. Bu esnada ağır yaralanan Arslan, ağabeyi tarafından araca bindirilerek özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede müdahele edilen Arslan, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

2 şüpheli gözaltında

Olaya ilişkin 2 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Hayatını kaybeden Arslan’ın cenazesi, otopsi için sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna getirilirken bölgeye gelen Arslan’ın akrabalarının oldukça üzüntü yaşadığı görüldü. Arslan’ın bazı yakınları cenazenin alınması esnasında fenalık geçirdi. 

Tarık Arslan'ın cansız bedeni, defnedilmek üzere morgdan teslim alındı. 







Yorumlar (0)