Gaziosmanpaşa’da bir baba, 2 oğlunu vurdu

Gaziosmanpaşa’da yaşayan bir baba , 2 oğlunu silahla bacağından vurarak yaraladı. Akli melekelerinin yerinde olmadığı öğrenilen saldırgan baba güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken, çocukları hastanede tedavi altına alındı.

YAŞAM 20.02.2021, 19:37 21.02.2021, 15:47
Gaziosmanpaşa’da bir baba, 2 oğlunu vurdu

Feci olay, Gaziosmanpaşa'ya bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Narlı Sokak’ta saat 15.30 sularından vuku buldu. Aktarılan bilgilere göre, kısıtlama vaktinde evde ailesi ile birlikte oturan Nizamettin Güneş (65), oğulları Doğan Güneş (32) ve Kartal Güneş (27) ile henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşadı. Tartışmanın kısa bir süre içerisinde kavgaya dönüşmesiyle baba Güneş, evde bulunan ruhsatsız silahıyla çocuklarına ateş etti. Açılan ateş neticesinde Kartal Güneş ve Doğan Güneş, bacaklarından yara aldı.



Kendini eve kilitledi

Silah seslerine şahit olan gölge sakinleri, durumu ivedilikle güvenlik ve sağlık ekiplerine iletti. Olay mahalline sevk edilen güvenlik güçleri, kendini eve kilitleyen saldırgan adamı uzun çabaların ardından gözaltına aldı. Yaralı şahıslar ise sağlık personelleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlandı.



Yorumlar (0)