Gaziantep’teki otobüs şoförü, bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi 

Gaziantep’te şehir içi otobüsle seyahat ederken bel fıtığı ağrısına dayanamayıp bayılan Halise Kazıcı’yı otobüsün şoförü Mehmet Yılmaz hastaneye yetiştirdi. 

YAŞAM 06.06.2021, 14:38 07.06.2021, 09:44
Gaziantep’teki otobüs şoförü, bayılan yolcuyu hastaneye yetiştirdi 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak görev yapan Mehmet Yılmaz, 5 gün önce seferini gerçekleştirdiği esnada otobüsünde ziyaret eden Kazıcı çiftinden Halise Kazıcı’nın fenalaştığını gördü. Otobüsteki kadın yolcuların müdahale etmeye çalıştığı Halise Kazıcı, kısa süre sonra baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren kadının imdadına Mehmet Yılmaz yetişti.

Bel fıtığı ağrısına dayanamayan ve bu sebeple baygınlık geçirdiği öğrenilen Kazıcı, yere serilen seccade üzerine yatırıldı. Otobüsteki yolcular ise başka bir otobüse aktarıldı. Yılmaz, Halise Kazıcı’yı otobüs ile hastaneye yetiştirdi.  



Soğukkanlı davranışı sayesinde kısa sürede müdahale etti 

Otobüs şoförü Mehmet Yılmaz’ın güvenlik kameralarına yansıyan soğukkanlı davranışları sayesinde hasta, kısa sürede hızlı şekilde hastaneye ulaştırıldı. Konu hakkındaki duygularını bir haber ajansına anlatan Yılmaz, hastaya ilk müdahaleyi yapmaya çalıştığını ve ciddileşen durumu sonrasında hızlı şekilde hastaneye doğru yol aldıklarını belirtti. Yılmaz, “İnsanın hayatını kurtarmak tarif edilemez bir duygu.” şeklinde konuştu. 

Kazıcı ailesinden şoföre ziyaret 

Halise Kazıcı’nın eşi ve oğlu, Mehmet Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kazıcı ailesi üyeleri, Mehmet Yılmaz’a çiçek hediye etti. Oğul Harun Kazıcı ise “Allah ondan razı olsun, annemi kurtarmış.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)