Gaziantep’teki hastane yangını kontrol altına alındı

Gaziantep’teki özel bir hastanede yangın çıktı, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangından etkilenen 45 hasta tahliye edildi. Uzun uğraşlar sonucunda yangın söndürüldü.

YAŞAM 01.07.2021, 07:30 01.07.2021, 13:40
Gaziantep’teki hastane yangını kontrol altına alındı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinin Tepebaşı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanenin kardiyoloji bölümünde yangın çıktı. Kardiyoloji bölümünde tedavi gören hastalar, yoğun dumandan yüksek oranda etkilendi. Dışarı çıkma imkanı olan hastalar kendileri çıkarken, etkilenen 45 hasta da ekiplerin uğraşları sonucunda tahliye edildi. Tedavisinin hızlı şekilde devam etmesi gereken bu hastalar, çevre hastanelere nakledildi. Hastanenin çatısına uzatılan itfaiye merdiveniyle tahliye edilen hastaların dışında içeride başka hastalar da olduğu öğrenildi. 



Yangının sebebi henüz bilinmiyor 

Yoğun duman ve alevler hastane içini kısa sürede kapladı. Olay yerine çağırılan çok sayıda itfaiye ekibi, söndürme çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Yangının sebebi ise henüz bilinmiyor fakat bölümün tıbbi cihazlarından çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. 



Uğraşlar sonucunda söndürüldü

Hastane yönetimi tarafından verilen bilgiye göre itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda yangın söndürüldü. Hasar ve yaralı boyutu ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar (0)