Gaziantep’te korkunç vahşet! Küçük çocuğu öldürüp derin dondurucuya attılar

Gaziantep’te eşinden boşanan ve 2 çocuğunu alarak arkadaşı G.T.’nin yanına taşınan M.İ., burada hayatının en büyük acılarını yaşadı. 2 çocuğu da kendisine gösterilmeyen anne M.İ., bir televizyon programına katılarak yardım istedi. M.İ.’nin 3 yaşındaki küçük kızının işkenceyle öldürülerek derin dondurucuya atıldığı ortaya çıktı. 

YAŞAM 27.09.2022, 11:29 28.09.2022, 08:45
Gaziantep’te korkunç vahşet! Küçük çocuğu öldürüp derin dondurucuya attılar

Edinilen bilgilere göre 23 yaşındaki anne M.İ., eşinden boşandıktan sonra 2 çocuğunu alarak çocukluk arkadaşı olan G.T.’nin evine taşındı. Burada G.T. ve arkadaşı M.A. tarafından fuhşa zorlanan talihsiz kadın, çocuklarını da göremez oldu. İşkencelere ve şiddete maruz kalan talihsiz anne, 2 çocuğunun kendisine gösterilmediğini belirterek bir televizyon programına katıldı. 

1,5 yaşındaki Naime sağ bulundu

Çocuklarının kendisinden saklandığını ve ikisinin de işkenceye maruz kaldığını söyleyen anne M.İ.’nin acı dolu hikâyesi duyanların içini yaktı. Annenin verdiği ifadeler doğrultusunda harekete geçen Gaziantep Emniyeti Asayiş Şube ekipleri, geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler doğrultusunda 1,5 yaşında olduğu bildirilen Naime sağ olarak bulundu. M.İ.’nin diğer kızı olan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ı bulmak için de soruşturma derinleştirildi. 

Cansız bedeni derin dondurucuda çıktı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir iş yerinde detaylı arama yapıldı. Yapılan arama neticesinde küçük kızın cansız bedeni derin dondurucuya atılmış halde bulundu. 3 yaşındaki talihsiz kızın işkence edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Lina Nazlı Erbay’ın cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Öte yandan kısa süre içerisinde yakalanan G.T. ve M.A., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)