Gaziantep’te feci patlama: 2 ölü

Gaziantep’te, araç üstü ekipman montajı yapılan bir fabrikada vidanjör patlaması meydana geldi. Feci olayda 2 işçi olay yerinde yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 06.09.2022, 16:25 07.09.2022, 10:26
Gaziantep’te feci patlama: 2 ölü

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bugün öğle saatlerinde büyük bir patlama yaşandı. Edinilen bilgilere göre bölgede araç üstü ekipman montajı yapılan bir fabrikada, kaynak işlemi esnasında vidanjör patlaması yaşandı. Basıncın etkisiyle meydana gelen patlamada 2 işçi olay yerinde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Patlama haberini alarak fabrikaya gelen işçi yakınları ise uzun süre gözyaşı döktü. 

İki genç işçi olay yerinde hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, 27 yaşındaki Mustafa Kesiktaş ile 25 yaşındaki Ercan Kılıç’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Hayatını kaybeden işçilerin cansız bedenleri, bölgede gerçekleştirilen incelemeler sonrası morga kaldırılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, olay yerine geldi

Yaşanan acı gelişmenin ardından bölgeye gelen Gaziantep Valisi Davut Gül, yetkililer ile görüşerek son durum hakkında bilgi aldı. Hayatını kaybeden işçilerin aileleri ile bir araya gelen Vali Gül, yaşanan olaydan dolayı duyduğu üzüntüye dile getirerek kendilerine sabırlar diledi. İki işçinin ölümüne neden olan patlama ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)