Gaziantep’te darp edilen Cihan bebek taburcu oldu 

Gaziantep’te babası tarafından darp edilen 2 aylık Cihan bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sona ermiş ve cuma günü servise çıkartılmıştı. Minik bebek, bu sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildi.  

YAŞAM 06.12.2021, 12:45 07.12.2021, 09:15
Gaziantep’te darp edilen Cihan bebek taburcu oldu 

Gaziantep, geçtiğimiz günlerde dehşet verici bir olayla sarsıldı. Bir baba, 2 aylık oğlunu öldüresiye darp etti. Bebeğin annesi tarafından kayda alınan o anlar sonrasında bebek, beyin kanaması sebebiyle Gaziantep’te özel bir hastanede tedavi altına alındı. Annesi, bu durumdan bir süredir şüphelendiğini ve bu yüzden kamera kaydına aldığını aktarmıştı.  

Hastanenin yoğun bakım kısmında tedavi altına alınan Cihan bebeğin doktoru, bebeğin hastaneye ulaştığında hiç iyi durumda olmadığını ve hareketlerinin büyük oranda yavaşladığını belirtmişti. Yaklaşık bir hafta boyunca yoğun bakımda tedavide kalan bebek zor süreçten geçmiş ve doktoru İsmail Demir de durum hakkında şunları ifade etmişti: “Cihan bebeği iyileştirmek için çok çaba harcadık. Neyse ki kendisi tedavilere cevap verdi.” 



“Beynindeki kanama azaldı” 

İsmail Demir: “Beynindeki kanama büyük oranda azaldı. Bulguların stabil olması ve beslenmesi ile hareketlerinin de iyileşmesinin ardından bebeğimizi cuma günü servise çıkardık. Son kan tetkiklerine baktığımızda bir problem olmadığını gördük. Beyninde de kalıcı bir hasar görünmediği için sağlığına kavuştuğunu saptadık. Minik hastamızı taburcu ettik ve bu konuda çok mutluyuz. Bundan sonra kendisinin kontrol ve takibi devam edecek.” 

Hastane Genel Müdürü Doktor Cengiz Bayram da yaptığı açıklamada, Cihan bebeğin sağlığa kavuşturulmasından ve taburcu edilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.  

Cani baba tutuklandı 

Cihan bebeği darp eden baba, görüntülerin ortaya çıktığı gün mahkemeye sevk edildi ve “nitelikli öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı. 

Yorumlar (0)