Gaziantep'teki kopya düzeneği ‘pes artık’ dedirtti

Gaziantep’te ehliyet sınavına girecek olan bir kişinin şüpheli şekilde tavırlar sergilemesinin üzerine şahsın üstünde arama yapıldı. Aramada emniyet güçlerini bile şoka sokan kopya düzeneği bulundu.

YAŞAM 30.06.2022, 16:16 01.07.2022, 16:36
Gaziantep'teki kopya düzeneği ‘pes artık’ dedirtti

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Burak Mahallesi’nde ehliyet sınavına girecek bir kişinin üzerinden çıkan kopya düzeneği emniyet güçlerini bile hayrete düşürdü.

Şüpheli tavırlar kopyacı şahsı ele verdi

Olay Gaziantep’te yaşandı. Ehliyet sınavına girebilmek için E-sınav merkezine gelen şahıs, sınav alanına girebilmek için önce x-ray cihazından geçti. Cihazın uyarı vermesinin üzerine şüpheli davranışlar sergileyen vatandaş, polis ekiplerinin de dikkatini çekti. Bunun üzerine polisler, şahsın üzerini aradı.

Kopyacı şahıs yürüyen düzenek kurmuş

Şüpheli şahsın üzerinde arama yapan polisler, adamın tişörtünün yakasına gizlenmiş sesi karşı tarafa aktaran cihaz bulurken, kemerinin altına saklanmış halde de internet sağlayan wi-fi cihazıyla kulağına takılmış bir mini kulaklık buldu.

Şahıs aleyhinde işlem başlatıldı

Haber kaynağına göre; polis ekipleri adamın üzerinde bulunan kopya düzeneğini sökerken şahıs hakkında da yasal işlem başlattı.

Yorumlar (0)