Gaziantep'te yangın faciası: 2 çocuk yaşamını yitirdi

Gaziantep'e bağlı Nizip ilçesinde bulunan iki katlı müstakil bir evin alt katında meydana gelen yangında 2 çocuk hayatını kaybetti.

YAŞAM 19.01.2021, 19:07 20.01.2021, 13:34
Gaziantep'te yangın faciası: 2 çocuk yaşamını yitirdi

Nizip ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi‘nde bulanan iki katlı müstakil bir evin alt katında an itibarıyla belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evdeki eşyaların tutuşması neticesinde büyüyen yangının ihbar edilmesiyle çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay mahalline sevk edildi. İtfaiye personellerinin müdahalesiyle 1 saat içerisinde kontrol altına alınan yangın sebebiyle ev kullanılamaz duruma geldi. İtfaiye çalışanlarının kapıyı kırarak girdikleri evden çıkardığı Abdurrahman Alalu (4) ve Ahmet Alalu (2) adlı iki çocuk, sağlık çalışanları tarafından ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

İki çocuğun feci ölümü

Vücudunda ağır derecede yanıklar meydana gelen küçük çocuklar, acil servisteki hekimlerin tüm müdahalesine karşın hayatını kaybetti. Vefat etmeleri ile yakınlarını yasa boğan talihsiz çocukların cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini tespit etmek için inceleme başlattı. 







Yorumlar (0)