Gaziantep'te polislerden 65 yaş üstü vatandaşlara "Mangala" hediyesi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik(TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri, 65 yaş üstü kişilere evde sıkılmamaları için "mangala" oyunu hediye etti.

YAŞAM 28.03.2020, 13:05 28.03.2020, 13:12

Covid-19 önlemleri kapsamında 65 yaş ve üstündeki vatandaşlar için alınan sokağa çıkma yasağının ardından, TDP ekipleri sokağa çıkamyan vatandaşlara, evlerinde sıkılmadan vakit geçirebilmeleri amacıyla zeka ve strateji oyunu olarak bilinen "Mangala" takımı hediye etti.

Mangala hediye edilenlerden biri olan 78 yaşındaki Cafer Göğer isimli vatandaş, "Polislerimize teşekkür ediyorum. Devletimiz, milletimiz var olsun, sağ olsun. Mangala oynamayı bilmiyorum ama öğrenip bununla iyi vakit geçiririm inşallah. Devletimiz sağ olsun, polislerimiz sağ olsun"  ifadelerini kullandı.

Evinde ziyaret edilen bir diğer isim olan  69 yaşındaki Mecit Bodur ise "Bizi düşünenler sağ olsunlar. Emniyet müdürümüze ve polislerimize teşekkür ediyorum. Evden çıkamadığımız için sıkılıyorduk. Ekipleri görünce ve bu hediyeyi alınca sıkıntım biraz gitti. Bu virüsü Allah tez zamanda ülkemizden def etsin. Allah devletimize ve milletimize de güç versin" şeklinde konuştu.


 

Yorumlar (0)