Gaziantep'te 16 yaşındaki Rümeysa'nın şüpheli ölümü

Gaziantep’te ikamet eden 16 yaşındaki genç kız, babasının oturduğu apartmanın çatısından aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Talihsiz kızın şüpheli ölümü ile ilgili geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

YAŞAM 30.03.2021, 22:23 31.03.2021, 12:12
Gaziantep'te 16 yaşındaki Rümeysa'nın şüpheli ölümü

Korkunç olay, Şahinbey ilçesinde bulunan Güneykent Mahallesi 334. Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, ebeveynleri ayrı olan ve annesi ile birlikte yaşayan Rümeysa Sena Kara (16), öğle saatlerinde babasının ikamet ettiği apartmana geldi. O sırada dairesinde bulunan babasının yanına gitmeyen Kara, apartmanın çatısına çıktı. Genç kız, kısa bir süre sonra elindeki aile fotoğrafı ile birlikte beş katlı apartmanın çatısından şüpheli bir şekilde düştü.

Yaşamını yitirdi

Sesleri duyan apartman sakinleri, olay mahalline koştuktan sonra durumu sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay bölgesine gelen sağlık personelleri, gerçekleştirdikleri incelemede genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Yakınları sinir krizi geçirdi

Olay mahalline gelen emniyet güçleri geniş kapsamlı inceleme ve araştırma gerçekleştirirken, vefat eden genç kızın cansız bedeni ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Cenaze, adli tıpta gerçekleştirilen işlemlerin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Cenazenin teslim edilmesi esnasında talihsiz kızın yakınları sinir krizi geçirdi.

Olaya ilişkin geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.







Yorumlar (0)