Bodrum'da 17 yaşındaki Gamze yatağında ölü bulundu: Babası tutuklandı

Muğla’ya bağlı Bodrum ilçesinde yatağında cansız bedeni bulunan Gamze S.'nin (17) baba ve annesi gözaltına alınmıştı. Şüpheli bulunan baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 26.01.2022, 09:09 26.01.2022, 15:22
Bodrum'da 17 yaşındaki Gamze yatağında ölü bulundu: Babası tutuklandı

Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesinde bulunan Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesiyle birlikte yaşayan Gamze S.'nin yatağında ölü bulunmasına ilişkin olarak baba ve annesi gözaltına alınmıştı. Sorgulamanın ardından Gamze'nin babası, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boğazında kızarıklıklar görüldü

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkisinde ailesi ile birlikte yaşayan Gamze S., annesi tarafından yatağında cansız vaziyette bulundu. Yardım talep edilmesi üzerine sağlık personelleri olay mahalline sevk edildi. Gerçekleştirilen incelemede talihsiz kızın can verdiği belirlendi. Herhangi bir rahatsızlığı olmayan genç kızın boğazında kızarıklık olduğu öğrenildi. 

Baba ve anne gözaltında

Herhangi bir hastalığı bulunmayan Gamze’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna nakledilmişti. Genç kızın otopsi raporunda boyun kemiğinin kırıldığı açıklandı. 

Güvenlik güçleri, Gamze'nin annesi T.S. ile babası M.H.S.'yi gözaltına aldı. Anne T.S., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Baba M.H.S. ise ifadesinin ardından çıkartıldığı adli kurum tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)