Freni patlayan kamyonet markete girdi! Ölümden döndüler

Yokuş aşağıya inerken freni patlayan bir kamyonet, markete girdi. Kaza sırasında iş yerinin önünde ve markette bulunan müşteriler ise ölümden son anda kurtuldu.

YAŞAM 02.12.2020, 14:26 03.12.2020, 12:55
Freni patlayan kamyonet markete girdi! Ölümden döndüler

Bursa'da F.A. idaresinde olan 16 CMG plakalı bir kamyonetin frenleri rampadan aşağıya indiği esnada büyük bir gürültüyle patladı.

Kamyonet sürücüsü tarafından durdurulamazken, büyük bir hızla rampanın sonunda bulunan markete daldı. Kazadan dolayı markette büyük bir zarar meydana gelirken, kimsenin kazada yara almaması ise muhtemel bir facianın önüne geçti.

Kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı

Kaza esnasında marketteki müşterilerle iş yeri sahibi Gökhan K. ise ölümden kıl payı kurtuldu. Müşterilerin kaza anında saniyelerle kamyonetin altında kalmaktan kurtulduğu görülürken yaşanan panik anlarıysa kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Markette büyük bir zarar oluştu. Kullanılamaz hale gelen kamyonet ise bir çekici vasıtasıyla bölgeden kaldırıldı.

"Marketime giren üçüncü araç"

Kaza sırasında büyük bir panik yaşayan market sahibi Gökhan K., "Son 1 senede bu marketime giren üçüncü araç. Öncesinde de otomobil ve bir kepçe markete girmişti. Canımızın derdine düştük artık. Kaza sırasında marketteki müşteriler de saniyelerle ölümden döndüler. Yetkililerden yardım bekliyoruz." dedi.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)