Fotoğraf çektirmek isterken definecilerin kazdığı çukura düştü

Arnavutköy’de yürüyüş yapıp fotoğraf çektirmek amacıyla göl kenarına arkadaşlarıyla gelen bir kişi, geri geri gittiği esnada definecilerin kazmış olduğu 10 metrelik çukurun içine düştü. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı şahıs, hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

YAŞAM 20.08.2021, 11:50 22.08.2021, 09:06
Fotoğraf çektirmek isterken definecilerin kazdığı çukura düştü

Olay, dün 17.30 sıralarında Arnavutköy Sazlıbosna Gölü kenarında yaşandı. 

Fotoğraf çektirirken çukura düştü

İddiaya göre, gölde yürüyüş yapmak ve manzara fotoğrafı çekmek için Tekin Çetin ile birlikte iki arkadaşı Sazlıbosna Gölüne gitti. Yürüyüş yaparken gölün bir bölümünün fotoğrafını çekmek isteyen Tekin Çetin, arkadaşlarından ayrılarak göl kenarında özel bir kişinin arsasına ilerledi. Fotoğraf çekmek istediği sırada geri geri hareket eden Çetin, önceden define için kazılmış olan 10 metrelik çukura düştü. Arkadaşlarının haber vermesiyle sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Çetin, hastaneye götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, özel arsada açılmış olan çukurun kapatılması amacıyla Arnavutköy Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

“Defineciler burayı kazıp gidiyorlar”

Göl kenarındaki taş ocaklarında güvenlik görevlisi olarak çalışan Fergat Aysan, yaşananlara ilişkin şunları söyledi:

“Burada bir olay olduğunu gördüm. İtfaiye ve polis gelince, ben de bakmak için geldim. Normalde ben burada güvenlik görevlisi olarak görev alıyorum. Burada bunun gibi çok fazla çukur vardı. Defineciler gelip burayı kazıyor daha sonra çekip gidiyorlar. Buna benzer bu civarda bir sürü çukur var. Bu da onlardan biri. Galiba bir arkadaş, diğer arkadaşları ile buraya gelmiş ve fotoğraf çekmek isterken çukura düşmüş. İtfaiye ekipleri geldi kurtardı, sağlık durumu da iyi. Fotoğraf makinesi de çukurda kalmış. Belediye ve itfaiye ekipleri şu an çalışma yapıyorlar. Fakat hafta sonu buralara piknik yapmak için gelenler çok oluyor. Bir çocuk düşseydi buraya veya tek olan biri düşseydi, belki de kimsenin haberi olmazdı”

Yorumlar (0)