Fırtınada uçan koltuğun sahibi aranıyor

Ankara'da dün fırtına esnasında 35 katlı bir sitenin balkonundan uçan koltuğun sahibi aranıyor.

YAŞAM 18.05.2023, 20:05
Fırtınada uçan koltuğun sahibi aranıyor

Başkentte dün öğleden sonra etkili olan fırtına ve sağanak sebebiyle ağaçlar devrildi, binalardan eşyalar ve kopan parçalar uçtu.

Çankaya ilçesine bağlı Ümit Mahallesi 2547. Cadde üzerinde yer alan 35 katlı bir binanın balkonlarından çok sayıda eşya çevreye saçılırken, üç kişilik koltuk takımına ait parçalar da havalandı ve 2531. Sokak üzerindeki bir evin önüne düştü. 

Caddedeki üç iş yeri, koltuk takımına ait iki tekli, bir üçlü parçayı sahibine ulaştırmak amacıyla dükkanında saklamaya başladı.



"Böyle tuhaf şeyler Türkiye'de yaşanıyor"

Onur Kalmaz, yaşlı bir kadının sabah erken saatlerde evine götürmeye çalıştığı üçlü koltuğu aldı ve gerçek sahibine vermek maksadıyla ofisinin önüne koydu.

Kalmaz, basın mensuplarına, fırtına esnasında yaşananları anlattı.

Fırtına sebebiyle otomobilinin hasar alıp almadığına baktığı esnada havada bir koltuğun uçtuğuna şahit olduğunu kaydeden Kalmaz, şöyle konuştu:

"Ağır bir koltuk olmasına karşın yine de fırtınanın şiddetiyle uçtu ve bizim tarafa doğru gelmeye başladı. Böyle tuhaf şeyler Türkiye'de yaşandığı için havadan koltuk geldiğini görünce şaşırmadım. Bunu da hiç kimseye bırakmadık, komik bir görüntü oluştu. 



"Çok sağlam yapmışlar"

Koltuğun minderleri etrafa savrulmuştu, biz hepsini yeniden birleştirerek takım yaptık, koltuk da mindersiz kalmadı. Koltuğun herhangi bir yeri zarar görmediği için markasını soranlar dahi oldu. Yapan her kimse gerçekten çok sağlam yapmış, o hızla o denli yüksekten uçmasına karşın kırılmaması ilginç. Koltukla beraber sehpa da uçtu, birleştirince tam anlamıyla bir takım oldular. Koltuğu an  itibarıyla hiç kimse sahiplenmedi, gelip isteyen olursa koltuğu verebilirim. Bu çevrede koltuğa talip olabilecek insanlar olduğunu sanıyorum fakat eğer talip çıkmazsa gereksinim sahibi birine vereceğiz."

Yorumlar (0)