Fırat Nehri'ne yolcu minibüsü uçtu! Ölü ve yaralılar var

Erzincan'da bir yolcu minibüsü Fırat Nehri'ne uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kurtarıldı, bir kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.

YAŞAM 15.06.2020, 23:07
Fırat Nehri'ne yolcu minibüsü uçtu! Ölü ve yaralılar var

Erzincan’da bir yolcu aracı Fırat Nehri’ne uçtu. İlk belirlemelere göre kazada 4 kişi yaşamanı yitirdi, 3 kişi yaralandı. Kayıp bir kişiyi ise arama çalışmaları sürüyor.

4 kişi yaşamını yitirdi

Yolcu aracının sürücüsünün adı veya plakası henüz öğrenilemeyen bir araç, Kemaliye ilçesine girişte direksiyon hakimiyetini kaybederek Fırat Nehri’ne düştü. Olay anında orada bulunan vatandaşların ihbarıyla bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleriyle jandarma ve polis ekipleri geldi. Nehirden ilk taramalarda 4 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

3 kişi kurtarıldı

Nehirden yaralı bir şekilde kurtarılan 3 kişiyse Kemaliye Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kurtulan yaralıların ifadesine göre araçta 8 kişinin bulunduğunu kaydeden ekipler kayıp olan kişinin bulunması amacıyla bir çalışma başlattı.

Kayıp olan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Kemaliye Kaymakamı Murat Atıcı kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, aracın Karasu Nehri’ne düşmesiyle birlikte ilk tespitlere göre 4 kişinin yaşamını yitirdiğini, 3 kişinin ise yaralandığını kaydetti.

Kaymakam Atıcı, AFAD tarafından kayıp 1 kişiyi nehirde arama çalışmaları devam ettiği bilgisini paylaştı.

Yorumlar (0)