Feci kazada kahreden detay

Kocaeli’ne bağlı Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda yaşanan kaza sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren kadının yeni evlendiği ve kaza günü eşiyle balayından döndüğü ortaya çıktı.

YAŞAM 12.09.2021, 19:23 13.09.2021, 11:55
Feci kazada kahreden detay

Korkunç kaza, Gebze ilçesinde meydana geldi. Aktarılan bilgiye göre, Ahmet Esat Şerefoğlu yönetimindeki '46 BM 790' plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde bariyerlere çarparak refüje girdi. Adeta paramparça olan araçta bulunan Şerefoğlu’nun eşi Zeynep Sezal Şerefoğlu, sıkışarak yaralandı. 

İkinci kaza meydana geldi

Kaza bölgesinde önlem almaya çalışırken, aynı yönde seyir halinde olan M.A. idaresindeki '34 DCZ 458' plakalı otomobil önce otoyol görevlisi Bekir Tekirağaç’a, ardından da bariyerlere çarptı. Meydana gelen ikinci kazada da Tekirağaç ve araç sürücüsü yaralandı. Kazayı görenler durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay mahalline ulaşan sağlık personelleri, ağır yaralanan görevliye ilk müdahaleyi burada yaptı. Daha sonra ambulansa alınan yaralı şahıs, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

2 kişi hayatını kaybetti

İtfaiye personelleri ise aracın içerisinde sıkışarak yaralanan Zeynep Sezal Şerefoğlu’nu kurtarabilmek adına çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının akabinde sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık personellerine teslim edilen kadın ve hafif yaralanan diğer aracın sürücüsü tedavi edilmek üzere sağlık merkezine kaldırıldı.  Zeynep Sezal Şerefoğlu ve Bekir Tekirağaç, tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazanın detayları yürek yaktı

Diğer yandan, 2 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın yürek burkan detayları da ortaya çıktı. Zeynep Sezal Şerefoğlu ve Ahmet Esat Şerefoğlu’nun 29 Ağustos tarihinde evlendiği ve kaza günü balayından döndükleri belirtildi. Çifti ayıran kazadan geriye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın da iştirak ettiği nikah fotoğrafları kaldı.





Yorumlar (0)