Fabrikanın, bankaya yatıracağı 2,5 milyon TL’sini alıp kayıplara karıştı

Kocaeli'de bir muhasebeci çalıştığı fabrikadan kendisine verilen bankaya yatıracağı 2,4 milyon TL'yi çaldı. Şahıs çaldığı parayla kendisine ve yakınlarına 4 otomobil alıp, otellerde eğlence düzenledi. Polis tarafından 6 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

YAŞAM 05.01.2021, 12:14
Fabrikanın, bankaya yatıracağı 2,5 milyon TL’sini alıp kayıplara karıştı

Kocaeli Çayırova'da bulunan bir fabrika yetkililerince şirket numarasına yatırılması amacıyla verilen 2,4 milyon TL'yi alan muhasebeci parayı bankaya yatırmadı. Paraları çalan A.C.O., ortadan kayboldu.

Fabrika yetkililerince durum fark edildi ve şikayetçi olunmasının ardından polis ekiplerince hemen inceleme başlatıldı.

Yakınlarıyla eğlence düzenledi

İncelemenin ardından A.C.O isimli şahsın çalmış olduğu paralarla 2 akrabası ve bir arkadaşına kendisine otomobil ile ticari taksi plakası satın aldığı ve Kocaeli ve Sakarya'da otelde yer ayırtıp yakınlarıyla birlikte eğlence düzenlediği öğrenildi.

Şahsın yerinin belirlenmesiyle harekete geçen ekipler, A.F.Y. isimli arkadaşıyla eğlence düzenleyen A.C.O.'yu Sakarya'da, olaya karıştığı tespit edilen A.A, A.B, Y.G. ve A.B isimli 4 şüpheliyi ise Kocaeli Gebze'de gözaltına aldı.

Otomobillere el koyuldu

Şüphelilerin ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda kurusıkı 1 tabanca ele geçirildi. Çalıntı paralar ile alındığı belirlenen araçlara ise el koyuldu.

Gözaltına alınmış olan 6 şüpheli Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyette alınan ifadelerinin ardından şüpheliler Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorumlar (0)