Fabrikada çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin suyu bitti: Fabrika sahibi isyan etti

İstanbul Küçükçekmece'de bir kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıkarken, yangına müdahale etmeye çalışan itfaiyenin suyu bitince fabrika sahibi isyan etti.

YAŞAM 17.06.2021, 07:18 17.06.2021, 15:14
Fabrikada çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin suyu bitti: Fabrika sahibi isyan etti

Küçükçekmece’de bulunan 5 bin metrekare alana kurulmuş olan tek katlı kağıt ambalaj fabrikasında, belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı.

İşçiler malzemeleri kurtarmak için uğraştı

Fabrikada çıkan yangın itfaiye, polis, zabıta ve sağlık ekiplerine bildirilmesiyle birlikte çok sayıda müdahale ekibi olay yerine geldi. Bölgeye gelen çok sayıda itfaiye ekibi, kısa sürede büyüyen yangına yangına müdahale etti.

Bu esnada fabrikada işçileri, fabrikaya gelerek orada bulunan malzemeleri kurtarmaya çalıştı.

İtfaiyenin suyu bitti, fabrika sahibi isyan etti

Olaya müdahale eden itfaiye ekiplerinin suyu bitince yangına müdahaleye bir süre ara verildi. Bu olaya tepki gösteren fabrika sahiplerinden Ufuk Civelek, çevrede bulunan iş arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Diğer ilçe belediyelerden su tankeri talep edilmesiyle birlikte Bahçelievler, Başakşehir,  Küçükçekmece ve Bağcılar belediyelerinden tankerler yangına müdahale çalışmasına destek verdi.

Gece yarısı çıkan yangının, 5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındığı açıklanırken, çıkan yangında can kaybı ya da bir yaralanma olmadığı ifade edildi.

Yorumlar (0)