Evinin yandığını gören kadın sinir krizi geçirdi

Antalya'da evi yanan kadın, yangın sonrasında evinin halini görünce sinir krizi geçirdi. İki çocuk annesi kadın, evinin 4 kez kundaklandığını iddia etti.

YAŞAM 08.12.2019, 15:26
Evinin yandığını gören kadın sinir krizi geçirdi

Antalya'da Kepez ilçesinin Teomanpaşa Mahallesi'nde üç katlı bir apartmanda iki çocuğuyla yaşayan Şerife Yaka'nın evinde saat 10.00'da yangın çıktı.

Komşuların zemin katta yaşayan Yaka'nın evinde çıktığını fark ettiği yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın sırasında evde olmayan Şerife Yaka ve çocukları, yangın haberinin kendilerine ulaşmasından sonra olay yerine geldi. Şerife Yaka, evinin bir odasının küle döndüğünü görünce sinir krizi geçirdi.

Komşularının teselli ettiği Yaka, evinin bile bile yakıldığını öne sürdü ve "2 çocuğumla yaşıyorum bu evde. Benim kime zararım var?" diyerek isyan etti.

Evinin yanması üzerine sinir geçiren kadına 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Yaka'nın çocuklarından biri de ağlarken arkadaşları tarafından teselli edildi.

Evi yanan talihsiz kadının komşularından Hasan Zengin, "Koku gelince aşağıya indik. Zemin katın tuvaletinden duman geldiğini fark ettik. Sağa sola koşuştuk, arka kapıdan müdahale ettik. İçeride kimse yoktu. O yüzden çok korkmuştuk. İtfaiye gelip söndürdü. Benim kardeşim sabah 9 gibi ekmek almaya gittiğinde bir kadının içeriye girdiğini görmüş" ifadeleriyle yangını nasıl tespit ettiklerini anlattı.

Polis, yangınla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

Yorumlar (0)