Evine berber çağırdı, bir hafta sonra koronadan yaşamını yitirdi

Diyarbakır'da yatalak olan eşi için eve berber çağıran 55 yaşındaki N.E, bir hafta sonra önce kendi korona oldu. Yapılan testlerin ardından yatalak eşinin de korona olduğu öğrenilen olayda, kadının eşi M.E virüsten yaşamını yitirdi.

YAŞAM 12.06.2020, 20:26
Evine berber çağırdı, bir hafta sonra koronadan yaşamını yitirdi

Diyarbakır Bağlar ilçesi Kaynartepe'de meydana gelen olayda 55 yaşındaki N.E yaklaşık 4 senedir yatalak olan eşi M.E ile beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerine kapandı.

Eve berber çağırdı koronavirüse yakalandı

İddialara göre Ramazan Bayramı'nın öncesinde eşini tıraş etmesi için eve berber çağıran N.E, berberin eve gelmesinin ardından geçen 1 haftanın sonunda N.E'de koronavirüs semptomlarına rastlandı. Gittiği bir özel hastanede virüs teşhisi koyulan N.E, yakındaki bir hastaneye sevk edildi.

Yatalak eş koronavirüsten yaşamını yitirdi

Filyasyon ekipleri tarafından yapılan taramalarda bulaş riski olan N.E'nin eşi M.E'ye de koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından M.E yoğun bakıma alınırken geçtiğimiz günlerde M.E 7 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Eşi N.E'nin ise durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Bununla birlikte filyasyon ekipleri tarafından berber ve temas ettiği kişilerin tespiti için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar (0)