Evinde elleri bağlı, ağzına havlu sıkıştırılmış halde bulundu

Ankara'da bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan Erşan Aydemir'in (34), yalnız yaşadığı evinde elleri bağlı, ağzına da havlu sıkıştırılmış halde cesedi bulundu.

YAŞAM 29.09.2021, 23:21 30.09.2021, 18:03
Evinde elleri bağlı, ağzına havlu sıkıştırılmış halde bulundu

Başkent Ankara'da Erşan Aydemir, sabah işe gitmeyince iş arkadaşları durumdan şüphelenerek Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi 340. Cadde üzerindeki evine gitti. Arkadaşları, telefonla da ulaşamadıkları genç adamın kapıyı açmaması üzerine emniyet güçlerine haber verdi.

Polis, korkunç manzarayla karşılaştı

İhbar üzerine olay mahalline gelen güvenlik güçleri, kapıyı açtırarak eve girdiğinde Aydemir'i elleri bağlı, ağzına da havlu sıkıştırılmış vaziyette hareketsiz buldu.

Çağrılan sağlık ekibinin gerçekleştirdiği kontrolde, talihsiz adamın öldüğü tespit edildi. Polis evde inceleme gerçekleştirirken, bölgedeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

Darp izlerine rastlandı

Aydemir'in son olarak dün akşam saatlerinde eve girdiği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Gerçekleştirilen ilk incelemede bedeninde darp izlerine de rastlanılan Aydemir'in naaşı, kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na nakledildi.

Talihsiz adamın, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.












Yorumlar (0)