Eve giren hırsız yemek yiyip duş aldı! Bıraktığı not pes dedirtti

Denizli’de iki katlı bir evde yaşayan Levent Kandemir bayram tatili için gittiği Burdur’dan evine döndüğünde adeta şoka uğradı. Bir hırsızın evine girerek bilgisayarını ve eşyalarını çaldığını fark eden Kandemir hırsızın ayrıca kıymalı yumurta pişirip yediğini ve duş aldığını belirtti. Hırsızın rahat tavırları karışışında şoka uğradığını belirten Kandemir çocuklarını psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

YAŞAM 14.05.2022, 15:47
Eve giren hırsız yemek yiyip duş aldı! Bıraktığı not pes dedirtti

Denizli’de iki katlı bir evde yaşayan 40 yaşındaki Levent Kandemir Ramazan Bayramını kutlamak için ailesi ile birlikte Burdur’a gitti. Karademir bayram sonrasında eve döndüğünde bir hırsızın evine girerek kıyafetlerini ve dizüstü bilgisayarını çalarak evi terk ettiğini fark etti. Eve gelen hırsızın buzdolabı üstüne not bıraktığını söyleyen Kandemir notta “sadece ihtiyacım olanı aldım. Allah size daha fazlasını versin” yazdığını belirtti. Kandemir ayrıca hırsızın mutfakta kıymalı yumurta yaparak yediğini ve duş aldığını da belirtti.

“Çocuklarımın psikolojisi bozuldu”

Hırsızın evinde rahatça hareket etmesine oldukça şaşırdığını belirten Kandemir şu açıklamalarda bulundu:

Bir de utanmadan not bırakarak ihtiyacı olduğu şeyleri aldığını söylemiş. Bu kadar yüzsüzlük görmedim. Daha öncesinde evde tek başına kalabilen çocuklarım artık diğer odaya giderken bile korkuyor. Psikolojileri bozuldu. Hırsızın bilgisayarımı da geri getirmesini istiyorum. Onun içinde 12 yıllık hatıralarımız vardı. Bilgisayarımı geri getirmesi halinde şikayetimi geri çekeceğim.

Yorumlar (0)