Evdeki çöp yüzünden kardeş katili oldu

Ankara’nın Çankaya İlçesinde, evdeki çöpü atma meselesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

YAŞAM 06.03.2021, 10:58 07.03.2021, 09:39
Evdeki çöp yüzünden kardeş katili oldu

Evde biriken çöpü, çöp konteynırına atmadığı gerekçesiyle 16 yaşındaki kardeşiyle tartışmaya giren M.K. (20) kardeşini öldürüp daha sonra eve çağırdığı polis ekiplerine teslim oldu.

Olay, Ankara’nın Çankaya İlçesine bağlı Mürsel Uluç Mahallesi'nde meydana geldi. Yaralama olduğu ihbarı üzerine olay yerine intikal eden emniyet ekiplerine dairenin kapısını elinde ve elbisesinde kan izleri olan M.K. açtı.

Bıçaklayarak öldürdü

Daire kapısının açılmasıyla karşılaştıkları manzara sonrası evin içerisine giren polis ekipleri kanlar içinde buldukları lise öğrencisi K.K'nin (16), 11 ayrı yerinden bıçaklanarak cinayete kurban gittiğini belirledi.

Anne ve babaları evde yokken oldu

Yaşanan acı olayın ardından gözaltına alınan M.K. ilk ifadesinde evde anne ve babalarının olmadığı bir sırada çöp atma meselesi yüzünden küçük kardeşi ile aralarında tartışma yaşandığını daha sonra ise bu tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve eline geçirdiği bıçakla kardeşini göğsünden bıçakladığını itiraf etti.

Yaşamını yitiren K.K'nin cansız bedeni incelenmek üzere Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, üniversite birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen zanlı M.K ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
 

Yorumlar (0)