Evde yakılan mangal ateşi can aldı

Antalya’ya bağlı Alanya ilçesinde evin içinde yakılan mangal ateşinden sızan karbonmonoksit gazı sebebiyle zehirlenen yürüme engelli adam, yaşamını yitirdi. Kapıyı kırarak daireye giren itfaiye personelleri, yatak odasında yanmakta olan mangalla karşılaştı.

YAŞAM 21.09.2022, 00:30 21.09.2022, 13:29
Evde yakılan mangal ateşi can aldı

Korkunç olay, Alanya ilçesine bağlı Tosmur Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, hem Türkiye hem de Fransa vatandaşı olan yürüme engelli Adem Yeğni’nin (46) ikamet ettiği daireden duman kokusu geldiğini fark eden komşuları tarafından ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Kapıyı kırarak daireye giren itfaiye personelleri, yatak odasından yoğun bir şekilde duman geldiğini gördü. Odaya giriş yapan itfaiye personelleri, mangal ateşine müdahalede bulundu.

Kurtarılamadı

Yatağında hareketiz vaziyette duran Yeğni kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının akabinde Yeğni’nin cesedi otopsi işlemleri yapılmak üzere morga kaldırıldı. İlk tespitlere göre karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle yaşamını yitirdiği düşünülen Yeğni’nin kesin ölüm nedeni ise gerçekleştirilecek olan otopsinin akabinde kesinlik kazanacak.

Olaya ilişkin tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)