Evde mahsur kalan talihsiz adam işinden kovuldu

Kapı kilidi bozulduğu için sabah evden çıkıp işe gidemeyen talihsiz adam, ailesiyle birlikte itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İşe gidemediği için çıkışının verildiğini öğrenen Cebrail Altuntaş, patronlarına seslenerek çaresizliğini dile getirdi. 

YAŞAM 24.11.2022, 10:37 25.11.2022, 08:07
Evde mahsur kalan talihsiz adam işinden kovuldu

Elazığ’ın Güneykent Mahallesi’nde yaşayan Altuntaş ailesi, sabah uyandıklarında büyük bir şok yaşadı. Evin kapı kilidinin bozulduğunu fark eden aile, bir türlü dışarı çıkmayı başaramadı. Yardım çağırmasına rağmen 6 saat boyunca evde mahsur kalan aile, komşuların da kapıyı açamaması üzerine jandarma ve itfaiye ekiplerinden yardım istemek zorunda kaldı. 

Balkona uzatılan merdivenle kurtuldular

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, Cebrail Altuntaş’ı, eşini ve 2 çocuğunu balkona uzatılan merdiven vasıtasıyla kurtarmayı başardı. Evden çıkamadığı için işe gidemeyen Cebrail Altuntaş ise kendisine gelen telefon ile sarsıldı. İş yerinden yetkililer, işe gelmediği için kendisine çıkışının verildiğini bildirildi. Talihsiz adam ise duruma isyan ederek çaresizliğini anlatmaya çalıştı. Öte yandan eve giremeyen ailenin bir süre komşularında konaklayacağı öğrenildi. 

“Çareyi jandarma ve itfaiyeyi aramakta buldum”

Yaşadıkları sıkıntılı süreci anlatan Cebrail Altuntaş, “Bir buçuk yıldır burada oturuyorum. Dün gece saat 2 gibi işten gelip kapımı kilitledim. Bu sabah saat 11’de kalkıp işe gidecektim. İş yeri servisim aşağıda beni beklerken kapıyı açmaya çalıştım ama kapım açılmadı. Site yönetimi ve diğer yerleri aradım, ‘Yapacağımız bir şey yok’ dediler. Ben de çareyi jandarma ve itfaiyede buldum. Sağ olsunlar itfaiye ve jandarma imdadımıza yetişti, çocuklarımı ve beni aşağı indirdi” ifadelerini kullandı.

“Beni işten çıkarmasınlar sonuçta iki tane çocuk babasıyım”

İş yeri ile yaşadığı anlaşmazlığı açıklayan Altuntaş, “İş yerimden bana telefon geldi. 'Biz bu durumu kabul etmiyoruz yarın çıkış imzanıza gelin' dediler. Ben buradan iş yerime ve patronlarıma sesleniyorum. Mağduriyetimi görüyorsunuz ben bilinçli bir şekilde buradan çıkmamazlık yapmadım. İtfaiye ve jandarma ekipleri sayesinde dışarı çıktım. Jandarma ve itfaiye ekiplerine teşekkür ederim. Beni işten çıkarmasınlar sonuçta iki tane çocuk babasıyım bu mağduriyetimi fark ederlerse memnun olurum” dedi.

Yorumlar (0)