Evde doğum yapan kadın, bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli'ne bağlı İzmit ilçesinde, evinde doğum gerçekleştiren genç kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak vahşice katletti. Üç çocuk annesi kadın, vahşetin sonrasında kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan baba, ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Genç kadın, hastanedeki tedavisinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

YAŞAM 20.01.2021, 17:46 21.01.2021, 13:58
Evde doğum yapan kadın, bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’ne bağlı İzmit ilçesinde yaşayan bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak katletti. Söz konusu kadın, dehşet verici olayın akabinde kanaması olduğu için hastanede güvenlik güçleri gözetiminde tedavi altına alındı. Genç kadın, daha sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Akıllara durgunluk veren olay, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yaşandı. 29 yaşındaki M.T. adlı genç kadın, evinde sancılanmasının neticesinde doğum gerçekleştirdi. İddialara göre genç kadın, yeni doğan erkek bebeğini evinde bıçaklayarak katletti. Dehşetin ardından kanaması olduğu için hastaneye nakledilen M.T., özel bir sağlık kurumunda tedaviye alındı. Evde cansız bedeni bulunan talihsiz bebek, güvenlik güçlerinin incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

3 evlat annesi M.T.'nin özel hastanedeki tedavisine devam edilirken, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan eşi H.T. ise ifadesinin akabinde serbest bırakıldı. Özel sağlık kurumunda tedavi altına alınan M.T.'nin hastane kapısı önünde güvenlik maksadıyla polis bekledi. Şüpheli kadının komşuları ise olayın boyutunu bilmediklerini, genç kadının hamile olduğundan dahi haberleri olmadıklarını belirttiler.

Adliyeye sevk edildi

Cinnet getiren genç kadın, tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüldü. M.T., savcılıkta ifade verdikten sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı

Diğer yandan, talihsiz bebeğin cenazesi, İzmit ilçe bulunan Kent Mezarlığı'na defnedildi.

Yorumlar (0)