Ev sahibinin kiracısıyla gürültü tartışması ölümle bitti

İzmir’de meydana gelen olayda ev sahibi ile kiracısı arasında gürültü sebebiyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü.

YAŞAM 22.04.2021, 11:35 22.04.2021, 14:48
Ev sahibinin kiracısıyla gürültü tartışması ölümle bitti

Çiğli ilçesinde gürültü meselesinden çıkan bıçaklı kavgada kiracı, ev sahibini bıçaklayarak öldürdü.
 

Çok fazla ses oluyor kavgası

İzmir’in Çiğli İlçesinde dün gece saat 23.00’da Ataşehir Mahallesindeki 8258 Sokak’ta meydana gelen olayda 3 katlı bir binanın birinci katında oturan kiracı Oktay H. (24) ile en üst katında oturan ev sahibi Deniz Kanat (43) arasında gürültü meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine ise kiracı ve ev sahibi bıçaklarla birbirine saldırdı. Kavga sırasında bıçaklanan ev sahibi kanlar içinde yere yığıldı.

Hayata tutunamadı

Ev sahibi ile kiracı arasında çıkan kavgayı gören çevredeki komşular durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla ilk müdahalesi burada yapılan ev sahibi Deniz Kanat, daha sonra İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Kanat, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zanlıyı bekçiler yakaladı

Yaşanan bıçaklı kavgadan sonra kaçan Oktay H., bir süre sonra bekçiler tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Oktay H.’nin de yaralandığını fark eden ekipler, onu da İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı Oktay H.burada tedavi altına alınırken yaşanan olayla ilgili olay yeri incelemesi ve soruşturması başlatıldı.

Yorumlar (0)