Ev sahibinden şaşırtan ilan: Tuna-1 manzaralı daire...

Zonguldak'ta evi Fatih sondaj gemisinin keşfettiği 320 milyar metreküplük Tuna-1 doğalgaz kuyusu bölgesinde olan bir ev sahibi verdiği ilana "Tuna-1 manzaralı daire" diyerek 745 bin TL'lik ilan verdi.

YAŞAM 24.08.2020, 21:33
Ev sahibinden şaşırtan ilan: Tuna-1 manzaralı daire...

30 Haziran 2020'de Zonguldak'tan geçerek Kdz. Ereğli açıklarındaki Tuna-1 alanından geçen ve 15 Temmuzda sondaja başlayan Fatih gemisi 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervine ulaştı. Müjdeyi Erdoğan paylaştı.

745 bin liralık ev satışa çıktı

Müjdeyle birlikte Zonguldak'ta bir ev sahibi ise enterasan bir yola başvurdu. Bir internet adresine "Tuna-1 doğalgaz kuyusu manzaralı yabancılar da alabilir 4+1" şeklinde verdiği ev ilanının sahibi C.Ö, ev için 745 bin TL para istedi.

Kısa bir zaman içerisinde binlerce kişinin görmüş olduğu ilanı büyük bir ilgi gördü. Ev sahibinin yaptığı bu hamlenin zekice olduğunu düşünen vatandaşlar, rezervin Zonguldak açıklarında olmasının ise mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Ev sahibi: Fırsatçı demeleri ayıp oldu

Ev sahibi yaptığı açıklamada, "Yerel medyadaki bazı haberlerde ilanımı fırsatçılıkla tanımlamışlar ama fırsatçılık demek biraz ayıp. Çünkü zaten evin fiyatı o. Kuyu da kurulunca kocaman kuyu görülmeyecek değil. Açık denizde karşıda. 

Sonuçta her bireyin hayalidir petrol, doğalgaz çıkartmamız; bizim Avrupa ülkelerinden ne farkımız var. Hatta biz onlardan daha insancıl ve zekiyiz." dedi.

Yorumlar (0)