Ev sahibi ile tartışan kiracı cinnet geçirdi: Ev eşyalarını sokağa attı

İzmir’in Buca ilçesinde, ev sahibi ile tartışmaya başlayacan kiracı Erol A., cinnet geçirerek ev eşyalarını sokağa attı. O sırada elektrik tellerine zarar veren kiracı, mahallede elektriklerin kesilmesine sebep oldu. 

YAŞAM 21.09.2021, 08:06 21.09.2021, 15:18
Ev sahibi ile tartışan kiracı cinnet geçirdi: Ev eşyalarını sokağa attı

İzmir’in Buca ilçesinde kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan tartışmada kiracı, sinirlerine hakim olamadı ve evdeki eşyaları sokağa fırlattı.

Elektrik telleri zarar gördü, mahallenin elektriği kesildi

Dün akşam saatlerinde Buca’ya bağlı İnönü Mahallesi'nde, beş katlı binanın son katına 1 ay önce taşınan 35 yaşındaki kiracı Erol A. ile ev sahibi arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine ev sahibi, kiracısının evi boşaltmasını talep etti. Evi boşaltmayacağını ve benzin dökerek yakacağını söyleyen Erol A., ardından evin içerisine benzin dökerek evi yakmaya çalıştı.

Madde bağımlısı olduğu ve cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı öne sürülen Erol A., evdeki çamaşır makinesi, televizyon ve buzdolabı da dahil olmak üzere eline geçen her şeyi sokağa atmaya başladı. Sokaktaki elektrik telleri de atılan eşyalar sebebiyle zarar görürken, yetkililer tarafından elektriklerin kesilmesiyle sokak karanlığa büründü. 

Mahalle sakinleri bunun üzerine durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ekipleri tarafından ise sokağa hava yastığı açıldı.

Özel Harekat, olaya el attı

Hareketli saatlerin yaşandığı bölgeye Özel Harekat Polisleri de tedbiren sevk edilirken, 3 saat boyunca evdeki eşyaları sokağa fırlatan kiracı, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çabaları neticesinde ikna edildi. Gözaltına alınan Erol A., ifadesi için emniyete götürüldü.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)