Ev hapsindeki iş adamını öldürmüştü... Yakalandı!

İzmir'de elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulan iş adamı Ahmet Kurtuluş'u, çocuğunun gözleri önünde tabancayla vurarak öldüren Y.T., Karabağlar ilçesinde yakayı ele verdi.

YAŞAM 01.06.2019, 19:15 16.06.2022, 02:41

İzmir'de 'organize suç örgütü' davasının 69 sanığı arasında yer alan AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş (41), elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutululuyordu.

KENDİSİNİ DENETİMLİ SERBESTLİK BÜROSU ELEMANI OLARAK TANITMIŞ

Önceki perşembe günü Ahmet Kurtuluş'un Narlıdere ilçesindeki bir sitede bulunan dairesine gelen ve kendisini Denetimli Serbestlik Bürosu elemanı olarak tanıtan bir kişi, 5 yaşındaki oğlunun gözleri önünde Kurtuluş'u öldürmüştü.

Cinayet sonrası araştırma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü, terör, asayiş, olay yeri inceleme ve cinayet bürodan oluşan 100 kişilik özel bir ekip Y.T.'yi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yakaladı.

POLİS CİNAYET SİLAHINI BULDU

Gözaltına alınan Y.T., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ilk sorgusunda cinayette kullandığı tabancayı Alsancak'ta bir yere gömdüğünü belirtti. 9 milimetrelik tabanca, olay yeri inceleme ekipleri tarafından olay yerinde bulundu.

Özel ekip, Y.T.'ye yardım ve yataklık ettikleri belirlenen 4 şüpheliyi de Bornova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına aldı.

Yorumlar (0)