Ev ev gezip günde 5 bin TL kazanıyor: "Vatandaşlar çok memnun"

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ikamet eden Şahin Aydoğdu'nun salça döneminde telefonu susmuyor. 5 sene önce ek iş yapmaya karar verip seyyar domates çekme makinesi alan Aydoğdu, 15 Ağustos-30 Eylül arasında yoğun bir tempoyla ev ev gezip günde 5 ton salça çekiyor. Bu işlemden Aydoğdu, 5 bin TL kazanıyor. Aydoğdu, bu işi hobi ve ek iş olarak yapıyor.

YAŞAM 29.08.2022, 10:52 29.08.2022, 10:54
Ev ev gezip günde 5 bin TL kazanıyor: "Vatandaşlar çok memnun"

Osmangazi ilçesinde ikamet eden Şahin Aydoğdu'nun, 5 sene önce ek iş yapmaya karar vermesiyle her şey başladı. 

Seyyar domates çekme makinesiyle işe başladı

Şahin Aydoğdu, bir seyyar domates çekme makinesi satın alarak her yere ilan verdi. Aydoğdu salça yapma dönemi olan 15 Ağustos ve 30 Eylül arasında yoğun bir tempoya giriyor. Salça isteyenler Aydoğdu'yu arayarak domateslerini çektirmek istediğini ifade ediyor.

Salça çekmek için Bursa’nın bütün köylerine gidiyor

Girişimci vatandaş, yanına makinesini alarak Bursa'nın tüm köy ve mahallelerine salça çekmek için gidiyor. Günde 5 ton salça çeken Aydoğdu, söz konusu işlemden 5 bin TL kazanıyor.

“Vatandaşlar çok memnun”

Bu işi hobi ve ek iş olarak yaptığını söyleyen Şahin Aydoğdu, "Salça yapım sezonu Ağustos döneminde başlıyor. Benim için yoğun bir tempo olacak. Salça yapacaklar telefonla bana ulaşıyor.

Ben de köy köy mahalle mahalle gezerek domates çekimi yapıyorum. Günde 5 tona yakın domates çekiyorum. Domatesin kilosunda 1 TL çekim ücreti alıyorum. Vatandaşlar ayaklarına gelen bu hizmetten memnun kalıyorlar. Ben bu işi yapmaktan keyif alıyorum" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)