Etraftaki vatandaşları insanlığından utandırdılar!

15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, arkadaşlarıyla hava attığı sırada bir üniversite öğrencisine çarptı. Üniversiteli kız can çekişirken araçta bulunan gençlerin pişkin ve edepsiz tavırları etrafta bulunanları insanlığından utandırdı.

YAŞAM 20.11.2019, 11:01
Etraftaki vatandaşları insanlığından utandırdılar!

İstanbul Beylikdüzü’nde insanlıktan nasibini almamış 15 yaşlarındaki bir grup gencin içinde bulunduğu ve sürücüsünün de 15 yaşında ehliyetsiz biri olduğu otomobil, üniversiteli genç bir kıza çarptı. Gençlerin hava atmak için tur attığı sırada çarptığı genç kız hastaneye kaldırılırken, araçta bulunan ergenler pişkin ve hayasız tavırlarla kameralara el sallayarak insanlıktan utandırdı.

Geliyorum diyen kaza, dün saat 15.00 sıralarında Beylikdüzü Gonca Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, okulların ilk ara tatile girmesiyle arkadaşlarıyla gezmek isteyen 15 yaşındaki A.S, annesinin 34 FM 3425 plakalı aracını alıp akranı olan 4 arkadaşıyla birlikte Beylikdüzü’nde hava atmaya başladı. Bu sırada eve gitmekte olan üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Elçin Mutlu, yolun karşısına geçtiği sırada hızla gelen A.S.’nin yönetimindeki aracın çarpmasıyla havaya fırlayıp sert bir şekilde asfalta düştü. Kazayı görenler olayı 155 polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından üniversiteli genç kızı Beylikdüzü Devlet Hastanesine götürdü. Kaza yapan sürücünün 15 yaşında ve ehliyetsiz bir lise öğrencisi olduğunu gören trafik polisi, genç ehliyetsiz sürücüye alkol kontrolü yaptı ve kazayla ilgili tutanak tuttu.

Genç kız inlerken onlar kameraya el salladı

Kaza sonrası annesini arayan 15 yaşındaki A.S.’nin kısa süre sonra annesi de olay yerine geldi. Oğlunun yaptığı kaza sonrası telaşlanan anne, annelik güdüsüyle yaralı genç kızın durumu hakkında bilgi alırken, tamamı 15 yaşında olan gençlerin pişkin tavırlar sergilediği görüldü. Canı yanan üniversiteli genç kız inlerken 15 yaşlarındaki grubun gülüştüğü hatta insanlıktan nasibini almamış bir duruşla kameralara el salladığı dikkat çekti. İfadesi alınmak için polis merkezine götürülen gençler polis arabasına bineceği esnada da dönerek kameralara el salladı.

Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yerde işlemleri tamamladıktan sonra kazaya karışan arabayı Yediemin Otoparkı'na çektirdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz üniversite öğrencisi Elçin Mutlu’nun ise hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Etrafta bulunan vatandaşları çıldırttılar

Kazayı gören ve durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildiren vatandaşlar ise "Hayatımda kimseye fiske vurmadım, dayağa karşıyım ama şu gençlere bakın. Bunlar hiçbir şeyle terbiye olmazlar. Yaralanmasına neden oldukları kızcağız inlerken onlar gülüşüyor. Zerre kadar içlerinde bir sızı yok. İnsanlıktan nasibini almamışlar." ifadeleriyle tepki gösterdiler.

Yorumlar (0)