Estetisyen Bahar Babacan adını Katar’a yazdıracak

Türkiye’nin modern yüzünü yurtdışında temsil etmek için bir süredir hazırlık aşamasında olan genç girişimci estetisyen Bahar Babacan, atılımlarını sürdürüyor

YAŞAM 08.10.2021, 16:09 10.10.2021, 10:51
Estetisyen Bahar Babacan adını Katar’a yazdıracak

Sadece 21 yaşında kendi markasını kurma başarısını gösteren estetisyen Bahar Babacan her geçen gün daha da büyük adımlarla kendi sektöründe adını duyurmaya devam ediyor.

Çok kısa bir zaman içerisinde iki tane Ankara'da, bir tane İstanbul 'da ve bir tane de Kıbrıs da yeni şubeler açan genç girişimci bünyesinde çalıştırdığı alanında uzman ve yetkin kişilerle de istihdama büyük katkı sağlıyor. Yüzlerce kişinin çalıştığı firmada başta cemiyet ve sanatçılar dünyasının önde giden isimleri olmak üzere siyasetçi ve iş insanlarının da sıklıkla ziyaret ettiği Bahar Babacan, müşterilerinin kendilerini tercih etmelerini de başarılı işler yapmalarına bağlıyor.

Katar, Babacan ile güzelleşecek

Bahar Babacan’ın son dönemde en çok tercih edilen güzellik merkezlerinden biri olmasının ardından yurtdışına açılma çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Katar’da bir anlaşma yapan Babacan, bundan sonra Katarlı hanımların güzelliklerine güzellik katmayı amaçlıyor.    

Yorumlar (0)