Estetik bağımlısı fenomen, "en uzun çene" rekorunun peşinde

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Andrea Ivanova (25), 2018 yılında başladığı estetik operasyonlara bağımlı hale geldi. Beş yılda 32 kez operasyon geçiren Ivanova, dünyadaki en büyük dudakların kendisinde olduğunu iddia ediyor. Doktorunun uyarılarını görmezden gelen Ivanova, "Çenemi sivrileştirmem ve uzatmam gerekiyor. En uzun çeneli kişi olmak istiyorum." dedi.

YAŞAM 10.11.2022, 16:51 11.11.2022, 12:56 Hakan Öksüz
Estetik bağımlısı fenomen, "en uzun çene" rekorunun peşinde

Bulgaristan'da yaşayan 25 yaşındaki Andrea Ivanova, dünyadaki en büyük dudaklara sahip kadın olduğunu ileri sürüyor. Bugüne kadar toplamda 32 kez bıçak altına yatan Andrea Ivanova, "en büyük dudaklı kadın" olmanın kendisine yetmediğini söyledi. Genç sosyal medya fenomeninin sıradaki hedefi, "dünyadaki en sivri ve uzun çeneli kadın" olmak.

"Çene dolgusu rekorunu kırmayı çok istiyorum"

Doktorların uyarısına rağmen yolundan dönmeyeceğini kaydeden Ivanovna, bu operasyonları ne kadar istediğini anlattı. Hayatını Sofya'da sürdüren sosyal medya fenomeni, "Çene dolgusu rekorunu kırmayı çok istiyorum. Önceki ay doğum günümdü ve kendimi çene dolgusu ile ödüllendirdim. Çenem ve dudaklarım arasındaki uyum önemli. Çene operasyonunda buna dikkat edeceğim." ifadelerini kullandı. 

Her enjeksiyon için 250 sterlin ödüyor

Hedefine odaklandığını ve bundan vazgeçmek istemediğini söyleyen Andrea Ivanovna, "Her 14 günde bir hyaluronik asit enjeksiyonu yaptırıyorum. Bunun dışında aylık enjeksiyonlar yaptırarak dudaklarımı korumaya çalışıyorum. Her bir enjeksiyon için 250 sterlin (5 bin 300 lira) ödüyorum." diye konuştu.

"Risklerin farkındayım ancak bağımlı hale geldim"

2018 yılında başladığı estetik operasyonlar hakkında konuşan genç sosyal medya fenomeni, "Dudaklarımı yaptırmak bana 8 bin sterline (yaklaşık 170 bin lira) mal oldu. Bu beni vazgeçirmiyor. Dudak dolgularına devam edeceğim. Doktorum ise her seferinde uyarıyor. Bana aşırıya kaçtığımı söylüyor. Ağzımda meydana gelebilecek ağrılar, ölümcül olabilirmiş. Risklerin farkındayım ancak bağımlı hale geldim. Çenemi keskinleştirmeliyim. Harcadığım paralar umurumda değil. Dolgu yaptırmayı bırakmayacağım." dedi.

Yorumlar (0)