Esnaf, kemeri sayesinde ölümden döndü

İstanbul Güngören’de çay ocağı işleten bir kişi, hasmının saldırısına uğradı. Müşteri gibi iş yerine gelen şahıs, çay ocağı işletmecisine tek el ateş etti. İş yeri sahibi, belindeki kemerin tokası sayesinde ölümden kurtuldu. O kurtuluş, “mucize” olarak kayıtlara geçti. 

YAŞAM 14.03.2022, 17:18 15.03.2022, 13:38
Esnaf, kemeri sayesinde ölümden döndü

İstanbul Güngören’de 9 Mart 2022 tarihinde bir mucize yaşandı. O gün 12.40 sularında Güngören ilçesine bağlı Haznedar Mahallesi’ndeki bir çay ocağında meydana gelen olayda D.K., iş yeri sahibi Ş.Y.’nin çay ocağına müşteri olarak geldi; kapıdan girer girmez de tabancasını çekerek Ş.Y.’ye tek el ateş etti.



Ateş ettikten sonra hızla uzaklaştı

Ş.Y., belinden vuruldu. D.K. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Saldırıya şahit olanlar, olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ş.Y.’ye ilk müdahalesini olay mahallinde yaptı. Ardından iş yeri işletmecisi, en yakın hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenede tabancadan çıkan kurşunun, Ş.Y.’nin belindeki kemerin tokasına isabet ettiği kaydedildi. İşletmecinin vücudunda herhangi bir yara bulunmazken göbek bölgesinde darbeye bağlı morlukların oluştuğu belirlendi.



Olay hakkında soruşturma başlatıldı

O sırada çay ocağında olanların ifadesinin üzerine ise polis ekipleri, D.K.’yi yakalamak için arama çalışmaları başlattı. Hayati tehlikesi bulunmayan Ş.Y., aynı gün hastaneden taburcu edildi. Saldırıdan 2 gün sonra yani 11 Mart 2022 tarihinde saldırgan, 22.00 sularında Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Saldırgan, polis merkezindeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve burada “kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)