Eşkıya, "benimle neden yarışmıyorsun" diye saldırdı

Eşkıyalıkta çığır açtılar. Başkent Ankara'nın göbeği Kızılay Meydanı’nda kırmızı ışıkta bekleyen otomobilde bulunan 2 kişi, “yarışalım mı” sorusuna ret cevabı veren diğer araçtaki 2 kişiyle kavga etti. O anlar kameralara böyle yansıdı.

YAŞAM 15.01.2020, 12:23 15.01.2020, 12:29

Şehir eşkıyalığı ve magandalıkta zirve yapan olay, gece geç saatlerde Başkent Ankara'nın göbeği olan Kızılay Meydanı’nda yaşandı.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta 06 BPB 225 plakalı otomobili ile bekleyen Muhammet B., aracın camını açarak yanlarında bulunan 06 ER 435 plakalı aracın sürücüsü Ercan Ö.’ye “Yarışalım mı?” diye sordu. Olumsuz yanıt alan Muhammet B. ve yanındaki arkadaşı Oğuzhan K., yarışmak istedikleri aracın yanına giderek içeride bulunan Mehmet Y. ve Ercan Ö. ile "Neden bizimle yarışmıyorsunuz?" diyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 4 kişi Ankara'nın göbeğinde birbirine girdi. Bir süre kavga eden kişilerden yarışı kabul etmeyen Mehmet Y. ise, 06 BPB 225 plakalı otomobilin camını tekme atarak kırdı.

Kavganın ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, duruma müdahale ederek tarafları ayırdı. Alkollü olduklarını kabul eden ve bu şekilde otomobil kullandıklarını söyleyen sürücüler, yakınlarından yardım istedi. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yorumlar (0)