Eskişehir’de korkunç olay: Anne, baba ve 4 yaşındaki çocuk evlerinde ölü bulundu

Eskişehir’de karı koca ve 4 yaşındaki evlatları, evlerinde bıçaklanmış bir şekilde ölü bulundu.

YAŞAM 16.02.2021, 20:24 17.02.2021, 14:06
Eskişehir’de korkunç olay: Anne, baba ve 4 yaşındaki çocuk evlerinde ölü bulundu

Aktarılan bilgiye göre, katledilen anne Emel Tokkal’a, ilk evliliğinden olan kızı ulaşamayınca, durumu aynı kentte bulunan arkadaşlarına iletti. Bunun üzerine eve uğrayan arkadaşları, olaydan kuşkulanarak çilingir çağırdı. Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 6. katındaki eve gelen çilingir, kapıyı güvenlik güçleri olmadan açamayacağını belirtmesi üzerine olay mahalline gelen polis ekipleri ile beraber kapı açıldı. Kapı girişinde telefoncu olduğu öğrenilen baba İlkay Tokkal’ın (42) cansız bedeni kanlar içinde bulundu. Eve giren polis, anne Emel Tokkal (41) ve 4 yaşındaki talihsiz çocuk A.D.T.’nin cansız bedenini ise oturma odasında buldu. Gerçekleştirilen ilk tespitlere göre 3 kişinin bedeninde çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlendi. Olay bölgesine çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Üst düzey emniyet görevlileri kısa sürede olay mahalline gelerek incelemelerde bulundu.

Son olarak öğle saatlerinde sipariş vermişler

Diğer yandan, ailenin söz konusu binaya yakın zamanda taşındığı belirtildi. Komşuları, dün öğle vaktinde ailenin, verdiği siparişi kapıyı açarak aldığını kaydetti.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Acı haberi duyan aile yakınları olay mahalline geldi. Burada korkunç haberi alan bazı yakınları fenalık ve baygınlık geçirdi. 

Binadaki güvenlik kameraları incelenecek

Olayın cinayet ya da intihar olup olmadığı, yapılacak olan incelmeler sonrasında belli olacak. Emniyet güçleri, apartman girişinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldığı öğrenildi. Olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Otopsi yapılacak

Cenazeler, olay yeri inceleme personellerinin gerçekleştirmiş olduğu çalışmanın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna nakledildi. Anne, baba ve küçük çocuğun ölüm sebebi burada gerçekleştirilecek olan otopsinin ardından belli olacak.

Yorumlar (0)