Eskişehir'deki bıçaklı saldırı olayında kan donduran mesaj!

1 Haziran'da Eskişehir'de eski sevgilisi Fatih D'nin bıçaklı saldırısına uğrayan spor salonu eğitmeni Gamze C. (34) taburcu edildi. Tedavinin evde sürdüğünü kaydeden avukat Kübra Bozer, "Ellerinin yeniden işlevini kazanıp kazanamayacağı, tedavi sonrasında netleşecek. Şu an ihtiyaçlarını annesi ile kız kardeşi karşılıyor." dedi. Avukat Bozer, saldırıdan bir gün önce sahte hesap açan Fatih D'nin, Gamze C'ye attığı tehdit içerikli mesajdan da bahsetti.

YAŞAM 07.06.2023, 11:15 Hakan Öksüz
Eskişehir'deki bıçaklı saldırı olayında kan donduran mesaj!

Eskişehir'deki bir spor salonunda eğitmen olarak çalışan 34 yaşındaki Gamze C, eski erkek arkadaşı Fatih D'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. 15-16 kez bıçaklanan Gamze C'nin taburcu edildiğini kaydeden avukatı Kübra Bozer, genç kadının durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. 

Avukat Kübra Bozer: "Elin yeniden işlevini kazanıp kazanamayacağı belli değil"

Eski sevgilisinin ağır bıçak darbeleri nedeniyle iki elini de kullanamayan Gamze C'nin ihtiyaçlarının annesi ile kız kardeşi tarafından karşılandığını belirten avukat Bozer, "Müvekkilim taburcu edildi, şu an evinde istirahat ediyor. Plastik cerrahi uzmanı kontrolünde tedavisi devam ediyor. Elin yeniden işlevini kazanıp kazanamayacağı, tedavi sonrasında netleşecek. Ameliyat olmayı bekliyor. Şu an parmakları işlevsiz halde. Elleri, bileklerine kadar alçıda." ifadelerini kullandı.

"Tendonları koptu, elleri işlevsiz kaldı"

Olayın güvenlik kamerasına takıldığını hatırlatan avukat Kübra Bozer, "Fatih D. 15-16 defa bıçak sallamış. Müvekkilim bıçak darbelerinden korunmaya çalışırken tendonları kopmuş. Bu yüzden elleri işlevsiz kaldı. Ameliyat ve fizik tedavinin ardından iyileşmeyi umuyor." dedi.

"Sahte hesap açarak bizi ekledi, tehdit mesajı attı"

Bıçaklı saldırıdan önce sosyal medyadan sahte hesaplar açan Fatih D'nin, müvekkili Gamze C. ile iletişim kurmaya çalıştığından bahseden avukat Bozer, "Mesajlar atmış. Üstelik sahte kadın hesabı açarak olaydan bir gün önce hem müvekkilimi hem de beni eklemiş. Müvekkilime, 'Babanızın selamı var, sizi yanına bekliyor.' yazmış. Halbuki müvekkilimin babası hayatta değil. Olayı öncesinden tasarladığı çok açık." diye konuştu.

Olay, 1 Haziran'da yaşandı

Güvenlik kamerası görüntülerinde bir kadın arkadaşıyla kaldırımda yürüyen Gamze C'nin, 1 Haziran günü şüpheli tarafından bıçaklandığı görülüyor. Tepebaşı ilçesindeki bir eğlence mekanı çıkışında bıçaklanan genç kadın, Eskişehir Şehir Hastanesinde tedavi edildi. Saldırgan Fatih D. ise tutuklandı.

Yorumlar (0)