Eskişehir'de bir aileyi yok eden zanlının PKK sempatizanı olduğu belirlendi

Eskişehir’deki aile katliamında Emel-İlkay Tokkal çifti ve 4 yaşındaki evlatları Ali Doruk’u bıçakla öldürdüğü iddiası ile tutuklanan katil zanlısı Mehmet Şerif B.’nin, Mardin’de PKK terör örgütü mensuplarının gömüldüğü mezarların başında poz verdiği görseller ortaya çıktı.

YAŞAM 22.02.2021, 21:52 23.02.2021, 17:43
Eskişehir'de bir aileyi yok eden zanlının PKK sempatizanı olduğu belirlendi

Eskişehir’de telefon satışı ve tamiri yapan İlkay Tokkal (42), eşi Emel Tokkal (41) ve 4 yaşındaki evlatları Ali Doruk, geçtiğimiz pazartesi günü evlerinde bıçaklanarak katledildi. Gerçekleştirilen incelemelere göre baba Tokkal’ın bedeninde 7, anne ve çocuğun bedeninde 3’er bıçak darbesi olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Korkunç olaya ilişkin 13 kişi gözaltına alınırken, katil zanlısı şahsın, cesetler bulunduğu gün olay mahallinde gözyaşı döken İlkay Tokkal’ın eski ortağı Mehmet Şerif B. (29) olduğu öğrenildi.

PKK sempatizanı

Gerçekleştirilen incelemeler neticesinde Mardinli olduğu öğrenilen katil zanlısı Mehmet Şerif B.’nin, 2013 senesinde düzenlenen operasyonda öldürülen ‘Aşikar’ kod adlı Ali Kılıç ve ‘Akif Doğan’ kod adlı Mehmet Şirin Cebe isimli PKK’lı teröristlerin daha sonra yıkılan mezarlarının arasında ‘zafer işareti’ yaparak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. 







Yorumlar (0)