Eski otomobilini modifiye edip, hayalindeki karavana çevirdi!

Antalya’da yaşayan bir gezgin olan Hüseyin Akkaş, eski otomobilini modifiye eden karavana çevirdi. Arabasının üstüne çadır yerleştiren Akkaş, arabanın bagajını da mutfak haline getirdi. Çıktığı seyahatleri sosyal medyada paylaşan Akkaş, salgın sürecinde de izole tatil yapabilme imkanı yakaladığını belirtiyor.

YAŞAM 22.04.2021, 12:17 23.04.2021, 10:46
Eski otomobilini modifiye edip, hayalindeki karavana çevirdi!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşam süren 30 yaşındaki Hüseyin Akkaş, bir çılgınlık yaptı. 1998 model otomobili modifiye etmeye karar veren Akkaş, resmen küçük bir karavan elde etti. Bagaj bölümünü mini bir mutfak haline getiren Akkaş, aracın tepesine de çadır koydu. Böylece kendine mini bir yaşam inşa eden Akkaş, herkesin ilgisini çekmeye başladı. Bir firmada satış görevlisi olarak çalışan Akkaş, 18 yaşından bu yana uzun seyahatlere çıkmayı sevdiğini söylüyor. Çıktığı bütün seyahatleri sosyal medya hesabından paylaşan Akkaş, büyük ilgi görmeye başladı.



Aracının bagajını mutfak yaptı, tavanına çadır yerleştirdi

İlk olarak bisikletiyle yollara çıkan Akkaş, daha iki yıl önce 1998 model bir araba satın aldı. Yaklaşık 24 bin lira masraf yapan Akkaş, gittiği yerlerde doğada konaklamak için arabasında bir takım değişimler yaptı. Otomobilini adeta bir yaşam alanına çevirmek için çaba sarf eden Hüseyin Akkaş, resmen arabasından mini bir karavan elde etti. Öncelikle aracının bagaj kısmının bir mutfak yapan Akkaş, oraya bir buzdolabı koydu.



 

Daha sonra araçta konaklamak için bir çare bulan Akkaş, aracının tepesine bir çadır kurdu. Çadırı aracına monte eden ve tavan kısmına bir kurulum yapan Akkaş, toplamda 16 bin liralık bir harcama yaptı. Çevresindeki kişilerin taktığı ‘gezgin’ lakabıyla birçok şehri gezen ve tatil yapan Akkaş, seyahat ettiği durakları da aracı adına açtığı sosyal medya hesabında paylaşıyor. Konaklama yaptığı noktaları ve gezi güzergahını ve paylaşan Akkaş, oldukça ilgi çekiyor.



Türkiye turuna çıkmayı hedefliyor

Yaptığının, salgın sürecinde izole tatil yapmak için önemli bir seçenek olduğunu belirten Akkaş, seyahat tutkusunun her zaman içinde olduğunu ve bunun hep hayali olduğunu söyledi. Eski model araçlara da merakı olduğunu aktaran Akkaş, paylaşımlarının da ilgi görmesinden dolayı çok memnun. Aracının arızalandığı anlarda çok üzüldüğünü söylene Akkaş, onu ailesi gibi gördüğünü ve bağ kurduklarını da sözlerine ekliyor. Antalya’daki tüm noktaları tamamladığını belirten Akkaş, yeni hedefinin Türkiye Turuna çıkmak olduğunu belirtti. Arabasına ‘iki gözümün çiçeği’ lakabını taktığını belirten Akkaş, evi aracında taşımanın çok rahat bir şey olduğunu ve kalacak yer bulma endişesine kapılmadığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)