Eski nişanlısını öldürdü, kız arkadaşını yaraladı

Tokat'ta silahlı saldırıya maruz kişi yaşamını yitirdi, kız arkadaşı ise yaralandı. Eski nişanlısını katleden genç kadın, gazetecilerin "Eski nişanlınızı niçin vurdunuz?” sorusuna “Pişmanım.” yanıtını verdi.

YAŞAM 03.08.2022, 00:28 03.08.2022, 16:17
Eski nişanlısını öldürdü, kız arkadaşını yaraladı

Tokat'ta eski nişanlısı olduğu belirtilen Ahmet Batuhan Yıldız'ı (27) tabanca ile vurarak katleden ve Yıldız'ın kız arkadaşı E.D.’yi (26) yaralayan F.G. (24) adlı genç kadın, sağlık kontrolünden geçirilmek için hastaneye götürüldü. Polis otosundan indirilen genç kadın, gazetecilerin "Eski nişanlınızı niçin vurdunuz?” şeklinde yönelttiği soruya "Pişmanım." yanıtını verdi. 

Sağlık kontrolü işlemleri tamamlanan kadın, ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Olayın geçmişi

Bahse konu olay, şehir merkezine bağlı Çeçenistan Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, F.G. adlı genç kadın, eski nişanlısı Ahmet Batuhan Yıldız ile kız arkadaşı E.D.’ye tabanca ile defalarca kez ateş etti. Açılan ateş neticesinde Yıldız ile E.D. yaralandı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay mahalline sağlık personelleri sevk edildi. Yaralı şahıslar olay mahallinde gerçekleştirilen ilk müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Yıldız, doktorlar tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılmadı. Yaralanan genç kadın ise vücudundaki kurşunun çıkarılması için operasyona alındı.

Yorumlar (0)