Eski eşini öldüresiye döven cani: Müdahale edenlerden şikayetçiyim

5 yaşındaki kızının gözleri önünde eski eşini kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine tekmeler atarak öldüresiye döven İbrahim Zarap, verdiği ilk ifadesinde kendisine müdahale edenlerden şikayetçi olacağını belirtti.

YAŞAM 07.03.2021, 11:05 08.03.2021, 10:22 Hanife
Eski eşini öldüresiye döven cani: Müdahale edenlerden şikayetçiyim

Dün gece saat 21.00 sıralarında Samsun'un Canik Belediyesi önünde yaşanan olayda İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızları E.M’yi teslim etmek üzere eski eşi E.M ile ilçe meydanında buluştu.

O sırada henüz sebebi bilinmeyen nedenlerden dolayı İbrahim Zarap, eski eşine tekme-tokat saldırdı.



İbrahim Zarap’ın, yere yığılan kadına tekme atmaya devam ettiği o anlar ise çevredeki evlerden cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadın tekmelenirken yanındaki 5 yaşındaki kızının 'anne' diye ağlama sesleri sokakta yankılandı.

Kadın kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.



Vatandaşlar müdahale etti

Olay sırasında vatandaşlar balkonlarına çıkarak saldırgan adama tepki gösterirken bazıları da olaya müdahale etmek için aşağıya indiler ve saldırgan İbrahim Zarap'a sokakta meydan dayağı attılar.



"Beni darp edenlerden şikayetçi olacağım”

Polis tarafından gözaltına alınan saldırgan ilk ifadesinde, kızını teslim ederken eski eşinin, 'Sana bir daha kızı göstermeyeceğim' gibi şeyler söylediğini bunun üzerine bir anda gözünün döndüğünü ve sinir krizi geçirdiğini bu yüzden öyle davrandığını belirterek, “Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım." dedi.

Tutuklandı

Yerde hareketsiz yatan kadın Emriye M. İse önce özel bir hastaneye kaldırıldı. Daha sonrada Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayın sosyal medyaya yansımasının ardından büyük tepki topladı.

Tedaviye alınan E.M.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Küçük kız korumaya alınırken, olayla ilgili Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Bürosu ekiplerince de soruşturma başlatıldı.

Adliyeye sevk edilen, İbrahim Zarap tutuklandı.
 

Yorumlar (0)