Eşiyle ilişki yaşayan kişiyle masaya oturdu!

Kütahya'da V.G. (39) adlı bir kişi, eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği M.C.'nin (43) "çıplak fotoğraflar ve görüntülerini" yaymakla tehdit etti ve 52 bin 800 TL aldı. Tekrar para isteyen V.G. umduğunu bulamadı.

YAŞAM 25.10.2019, 20:24
Eşiyle ilişki yaşayan kişiyle masaya oturdu!

Kütahya'da yaşayan M.C., bir süre önce evli olan Y.G. (37) ile ilişki yaşamaya başladı.

İkili, ilişki sırasında birbirlerine çıplak fotoğraflar gönderdi. Bir süre sonra bu durumu öğrenen Y.G.'nin eşi V.G., eşinin kendisini aldattığı M.C.'yle iletişime geçti. 
V.G., görüntüleri yaymakla tehdit etti ve M.C.'den 4 ayda 52 bin 800 TL para aldı. Çarşamba günü M.C.'yi yeniden arayan V.G., 22 bin 500 TL daha istedi. Buluşma yerini de söyleyen V.G.'nin telefonu kapatmasından sonra M.C. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek durumu anlatıp şikayette bulundu.

Polis, kahvehaneden izledi

Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla M.C. para dolu bir zarfla buluşma yerine giderken, polis de buluşma noktasındaki kahvehanede arka masaya oturarak görüşmeyi takip etti. V.G., bir süre sohbet ettiği M.C.'den zarfla parayı aldıktan sonra giderken polisin baskınıyla suçüstü yakalandı.

Serbest bırakıldı

Gözaltına alınan V.G. İl Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasından sonra "bıçakla tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çıplak görüntü yaymakla şantaj ve hakaret" suçlarından adliyeye gönderildi. 

Savcılık sorgusundan sonra mahkemeye çıkarılan V.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar (1)
Mufit 4 yıl önce
Para.icin.karisini.adamin.koynuna.sokmus.olay.bukadar.net.