Eşiyle barışmak için intihara kalkıştı, eşi gelmeyince fenalık geçirdi 

Adana’da yaşanan olayda bir şahıs, set köprüsüne çıkarak intihara kalkıştı. Eşiyle barışmak istediğini ve eşi gelmezse kendini öldüreceğini belirten şahsın sözlerine karşılık eşi olay yerine gelmedi. Bunun üzerine şahıs, fenalık geçirdi.  

YAŞAM 24.11.2021, 11:50 25.11.2021, 16:32
Eşiyle barışmak için intihara kalkıştı, eşi gelmeyince fenalık geçirdi 

Adana’nın Çukurova ilçesinde yaşanan olayda Nurettin C. isimli bir kişi, set köprüsüne çıkarak intihar etmek istedi. Eşiyle barışmak isteyen ve o gelmediği sürece köprüden inmeyeceğini belirten Nurettin C.’yi çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın eşiyle boşanma aşamasında olduğunu ve davayı geri çekmesi için intihara kalkıştığını doğruladı. Şahıs için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 



İntihara kalkıştı ama yine de eşi gelmedi 

Nurettin C.’yi köprüden indirmek isteyen polis ekipleri, dakikalarca dil dökmelerine rağmen bunu başaramadı. Bunun üzerine ekipler, şahsın davalı olduğu eşiyle iletişime geçti. İsmi bildirilmeyen kadın, boşanma davası sürdüğü için olay yerine gelmeyeceğini ifade etti. 

2 saat boyunca Nurettin C.’yi köprüden indirmeye çalışan polis ekipleri, fenalık geçiren şahsı tedbir amacıyla hastaneye kaldırdı. 



Yorumlar (0)