Eşini öldüren kocaya arkadaşlarından şoke eden destek: "Adamın kralısın!"

Antalya Alanya’da yine bir kadın cinayeti yaşandı. Cezaevinden izinli çıkan koca, eşini tabancayla öldürdü. 

YAŞAM 23.03.2021, 14:44 24.03.2021, 10:00
Eşini öldüren kocaya arkadaşlarından şoke eden destek: "Adamın kralısın!"

Antalya’nın Alanya ilçesinde cezaevinde olan bir erkek, cezaevinden izinli olarak çıkmıştı. Çıktığı anda eşinin Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi’ndeki evine giden katil koca Besat D., aracı ile eşini takibe aldı. H.B. isimli bir şahsın kullandığı motosiklette seyir halinde bulunan katilin eşi Rabia D., takip edildiğini fark etmedi.

Bir süre araçla takibin ardından araçtan inip koşarak takibe başlayan Besat D., elindeki tabanca ile hem motosiklet sürücüsü H.B.’ye hem de eşi Rabia D.’ye kurşun yağdırdı.

Pazar günü 20.00 sularında gerçekleşen olayın görgü tanıkları ise hemen sağlık ve polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine caddeye gelen ekipler, Rabia D.’yi üniversite hastanesine naklederken H.B. isimli sürücüyü de özel bir hastaneye sevk etti.



Boşanma davaları sürüyordu

4 yıldır hükümlü olan katil kocasına boşanma istemiyle dava açan kadının 2 çocuğu vardı. Vücudunun 5 yerine mermi isabet eden kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. H.B. isimli sürücünün ise hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından cadde üzerinde 6 adet boş kovan bulundu.

Olay günü jandarmadalarmış

Olaydan birkaç saat önce katil koca Besat D.’nin ve eşi Rabia D.’nin tartıştıkları ve jandarma karakolunda ifadelerinin alındığı ortaya çıktı. Rabia D.’nin şikayetçi olmaması üzerine salıverilen Besat D., birkaç saat sonra ise eşine kurşun yağdırdı.



Katil yakalandı

Katil koca olaydan birkaç saat sonra Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi’nde saklandığı yerde bulundu. Yapılan işlemler ardından katil, adliyeye sevk edildi.

Arkadaşlarından katile destek geldi

Adliyeye sevk edilen katil erkeğin arkadaşları ise adliye önüne gelerek destek verdiler. “Sen adamsın”, “rahatına bak ağabey” gibi sözler söylediği duyulan kişiler, polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. 

Yorumlar (0)