Eşini öldürdü, kahvaltısını yaptı, başsağlığına gitti!

İzmir'in Bergama ilçesinde kanser hastası N.B. ile eşi Sabiha Bulut arasında çıkan tartışma, ölümle noktalandı. Eşini öldürdükten sonra kahvaltı yapan ve bir yakınının vefatı nedeniyle başsağlığı ziyaretinde bulunan zanlı, daha sonra jandarmaya giderek suçunu itiraf etti.

YAŞAM 08.09.2022, 10:04 10.09.2022, 08:49 Hakan Öksüz
Eşini öldürdü, kahvaltısını yaptı, başsağlığına gitti!

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşanan bir olay, tüyler ürpertti. İlçenin Zeytindağ Mahallesi'nde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha Bulut ile kanser hastası olan N.B. (75) arasında bir sebepten dolayı tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, ölümle bitti. Edinilen bilgilere göre tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren N.B., tüfeğiyle eşine ateş etti.

Başsağlığına gittikten sonra suçunu jandarmaya itiraf etti

Eşini öldürdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkan ve kahvaltısını yapan zanlı, daha sonra hayatını kaybeden bir akrabası için başsağlığı ziyaretinde bulundu. Jandarmaya giderek suçunu itiraf eden adamın soğukkanlı tavırları dikkat çekti. Zanlının itirafı üzerine eve giden jandarma ekipleri, tüfekle vurulmuş kadını yerde hareketsiz yatarken gördü. Talihsiz kadının yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Cenazeyi almaya gelen aile üyeleri kavga etti

Cinnet getiren eşi tarafından öldürülen Sabiha Bulut'un cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Sabiha Bulut'un cenazesini almak üzere hastaneye gelen akrabalar arasında çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle durduruldu. Sabiha Bulut, Zeytindağ aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Tüfekle eşini öldüren N.B.'nin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)