Eşini dövdü, onu uyaran kayınbiraderini öldürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, eşini döven Mehmet Olgun isimli zanlı, kendisini uyaran kayınbiraderini de tüfekle öldürdü ve olayın ardından gözaltına alınarak tutuklandı. 

YAŞAM 05.05.2021, 14:41 05.05.2021, 18:09
Eşini dövdü, onu uyaran kayınbiraderini öldürdü

1 Mayıs günü Adana’nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda 28 yaşındaki Mesut Yılmaz (28), ablası Feride Olgun’a şiddet uygulayan eşi Mehmet Olgun ile görüşmek için harekete geçti.

Eşini dövdü, kayınbiraderini öldürdü

Ablasına şiddet uygulayan Mehmet Olgun’u uyaran Mesut Yılmaz, Mehmet Olgun tarafından tüfekle vuruldu. Yılmaz’ı öldüren Mehmet Olgun, koşarak olay yerinden uzaklaşırken, olaya tanık olan vatandaşlar durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Mesut Yılmaz hastaneye kaldırıldı, fakat hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 28 yaşındaki Mesut Yılmaz’ın naaşı, otopsinin ardından toprağa verildi.

Cinayet zanlısı Mehmet Olgun’u yakalamak için operasyon başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir süre sonra hem  Mehmet Olgun’u hem de onu saklayan ağabeyi Yusuf Olgun’u gözaltına aldı. Zanlı Mehmet O., emniyetteki sorgusunda, kayınbiraderi Mesut Yılmaz’ın, kendisini tehdit etmesi sebebiyle öldürdüğünü iddia etti. Mehmet Olgun’un eşi Feride Olgun, kocasının devamlı kendisini kıskandığını belirtirken çamaşır sermeye çıktığı zaman "Dama neden çıkıyorsun aşağı in, millet sana bakar” diye kendisine şiddet uyguladığını ve evlendiği günden bu yana sürekli şiddete maruz kaldığını, kardeşi Mesut Yılmaz’ın da bu sebeple onunla konuşmaya gittiğini anlattığı kaydedildi.

Zanlı Mehmet ve Yusuf Olgun adlı iki kardeş, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı koca Mehmet Olgun tutuklandı, ağabeyi Yusuf O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)