Eşini boğazından bıçaklamıştı: İstenen ceza belli oldu

Başkent Ankara’ya bağlı Mamak ilçesinde tartışma yaşadığı eşini 4 çocuğunun gözleri önünde boğazından bıçaklayarak katleden zanlı hakkında hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet hapis isteminde bulunuldu.

YAŞAM 21.10.2021, 20:46 22.10.2021, 15:13
Eşini boğazından bıçaklamıştı: İstenen ceza belli oldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame doğrultusunda, geçtiğimiz 6 Mart tarihinde, Mamak ilçesindeki Durali Alıç Mahallesi üzerindeki bir inşaatta çalışan Zeynel Korkmaz, dini nikah kıyarak birlikte olduğu kadın sebebiyle eşi Reyhan Korkmaz ile tartışmaya başladı. 

Ağırlaştırılmış müebbet isteniyor

Tartıştığı eşini boğazından bıçaklayarak katleden zanlı, olayın ardından evden kaçmış ve emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şahıs hakkında 'kasten öldürme’ suçu gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Söz konusu iddianamede, şahsın başka bir kadınla dini nikah kıydığı ve o kadınla birlikteliğinden doğan çocuğuna da soyadını verebilmek için eşi Reyhan Korkmaz üzerine kaydettirdiği tespit edildi. Dini nikahlı eşi sebebiyle Reyhan Korkmaz ile yaşadığı tartışmanın ardından talihsiz kadını boğazından bıçaklayarak katleden Zeynel Korkmaz’ın davası Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Yorumlar (0)