Eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Yunus O., boşanma aşamasındaki eşi Ceylan O.'yu (26) sokak ortasında bıçakladı. Bir çocuk annesi Ceylan O., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

YAŞAM 02.12.2019, 23:56 02.12.2019, 21:09
Eşi tarafından sokak ortasında bıçaklandı!

Olay, bugün saat 17.30 sıralarında Zafer Mahallesi 810 sokak üzerinde yaşandı. Bir süre önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle Ceylan O. ve Yunus O. çifti boşanma kararı aldı. Çift, evlerini ayırdı, çocukları ise babada kaldı. Ceylan O. ve eşi Yunus O. bugün sokakta karşılaşınca tartışmaya başladı. İkili arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yunus O., eşi Ceylan O.'yu bıçakla yaraladı. Bıçaklanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşlarınihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ceylan O.'yu Gaziemir Nevvar - Salih Devlet Hastanesi'ne gönderdi. Burada tedaviye alınan talihsiz kadın, hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı kocası polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Yunus O., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. 

Yorumlar (0)